Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel gesloten
 

Niet zomaar een kreeft, maar Oosterschelde kreeft

 

Business Class Op zeer regelmatige basis vertelt Marcel van Breda – directeur van Schmidt Zeevis Rotterdam - in het programma Business Class over vis en visgerelateerde onderwerpen.

 

Verantwoordelijkheid, alleen het beste is goed genoeg

 

De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

 

Cook Like a Chef
Onder andere Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer en Erik van Loo in jouw keuken!

 

Schmidt’s Keuze is een verantwoorde visie en maakt deel uit van ons MVO-beleid.

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, purse seining

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, staandwant visserij

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, Spanvisserij

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, Enkelvoudige trawlvisserij

 

Alle vis die binnenkomt bij Schmidt wordt gescand en krijgt een unieke barcode.

 

Kwaliteitszorg bij Koninklijke Schmidt Rotterdam B.V.

 

De skrei visserij rond de Lofoten speelt al veel eeuwen een belangrijke rol in de Noorse samenleving. 

 

Zilte zeegroenten Algen: veelzijdig en rijk aan voedingsstoffen. Er bestaan bijna 10.000 soorten zeealgen.

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, boomkorvisserij.

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, Pulskor.

 

De inkopers van en/of voor Schmidt Zeevis bekijken de vis in de schouwruimte en kiezen de mooiste en meest verse vis uit.

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, Snurrevaad visserij.

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, Sumwing.

 

Visfeiten: De mossel zoals wij gewend zijn te eten is ca. 2 jaar oud, maar kan zelfs 20 jaar oud worden.

 

Oesters vallen onder de categorie schelpdieren.

 

Restaurant Dok is vooral bekend om de open keuken waar het team zorg draagt voor een huiselijke sfeer.

 

Boas werkt uitsluitend met verse, seizoen producten die deze kleur als basis hebben.

 

Rond 1983 ontwikkelden Deense vissers in samenwerking met het Deense Visserij Instituut een twinrigsysteem.

 

Duurzame vismethodes uitgelegd, Longlining.

 

Ervaar het echte strandgevoel, geen restaurant op palen maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en sfeervol hout

 

Marcel van Breda als glunderend middelpunt en met hem de medewerkers

 

Informatie over garnalen

 

De vraag naar kaviaar blijft groot. En de kweek kaviaar biedt een uitkomst.

 

Spreekwoorden en gezegden over vis